Uroczystości

Toast:

  • Biely vermut s citrónom
  • Červený vermut s citrónom

Przekąska:

  • Šunková rolka s chrenovou šľahačkou, obloženie,chlieb
  • Šunkovo-syrový nárez, obloženie, chlieb
  • Hydinovo-ovocný koktail, sendvič, banketky

Zupa:

  • Hovädzo – kurací vývar s rezancami
  • Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami
  • Slepačí vývar s rezancami

Danie główne

Mięso drobiowe:

  • Prsia pani grófky, obloženie
  • Prírodný kurací rezeň zapečený so šampiňónmi a syrom, obloženie
  • Prírodný kurací rezeň so žemľovou plnkou a syrom, obloženie
  • Teplický kurací rezeň zapečený so šunkou a syrom, obloženie
  • Plnený kurací závitok (brokolica, šunka, syr), obloženie
  • Plnený kurací závitok (šunka, syr, šampiňóny, kapia),obloženie
  • Vyprážaný kurací rezeň s broskyňou, syrom a brusnicami v cestíčku,
    zemiaková kaša, obloženie
  • Vyprážaný kurací rezeň (zelenina, šunka, vajce, kapia),
    zemiaková kaša, obloženie

Mięso wieprzowe:

  • Teplický bravčový rezeň zapečený so šunkou a syrom, obloženie
  • Prírodný bravčový rezeň so žemľovou plnkou a syrom, obloženie
  • Vyprážaný bravčový rezeň (zelenina, šunka, vajce, kapia), obloženie

Dodatki:

  • Opekané zemiaky, hranolky, krokety, zemiaková kaša

Na życzenie przygotowujemy również pieczone jagnięta, pieczone prosięta, galowy wystrój i inne oczekiwane detale.